Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Η. Τσιτλακίδης: «Η ασφάλεια αποτελεί βασικό πυλώνα μιας επιτυχημένης τουριστικής περιοχής όπως η Πιερία»

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. Γιώργο Κουκουσέλα και στελέχη της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιπρόεδρους κ. Γιώργο Ζώβα και Δημήτρη Τοπαλίδη. και τον Γενικό  Γραμματέα κ. Νίκο Λαλούμη.

Η συνάντηση έγινε  σε ένα κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των επισκεπτών, την ομαλή κυκλοφορία στους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής και την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στα σημεία υψηλής επισκεψιμότητας.

Ο  Πρόεδρος της ΕΞΕΠ κ. Τσιτλακίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και υπογράμμισε τη σημασία της διαρκούς επικοινωνίας και του συντονισμού ενόψει των αυξημένων απαιτήσεων που δημιουργεί η τουριστική κίνηση τους θερινούς μήνες.

«Η ασφάλεια αποτελεί βασικό πυλώνα μιας επιτυχημένης τουριστικής περιόδου. Η άριστη συνεργασία μας με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας είναι διαχρονικά καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων και τη θετική εμπειρία των επισκεπτών μας. Ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή στήριξη και παρουσία τους στην τοπική κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Διάλογος
Ομάδα Σύνταξης at  | [email protected] | Website |  + posts