HomeΥΓΕΙΑΕνημερωτική Εκδήλωση αφιερωμένη στις επιπλοκές του ιού HPV Ενημερωτική Εκδήλωση αφιερωμένη στις επιπλοκές του ιού HPV 19 Σεπτεμβρίου 2022Ο Διάλογος ΑΦΙΣΑ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΔιάλογοςΟμάδα Σύνταξης at Ο Διάλογος | [email protected] | Website | + postsBio ⮌Ο Διάλογοςhttps://odialogos.gr/author/odialogos/Με τη ματιά και το φακό της Τάνιας ΔούλαλαΟ Διάλογοςhttps://odialogos.gr/author/odialogos/Πραγματική χρεοκοπία – Η ζημία στον ισολογισμό της ΝΔ έφθασε τα 535 εκατ – Τραπεζική αδιαφάνεια… έδωσαν 55 εκατ νέο δάνειοΟ Διάλογοςhttps://odialogos.gr/author/odialogos/54 ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Θέατρο-Μουσική«Ο θάνατος του εμποράκου» και η «Ματούλα Ζαμάνη»Ο Διάλογοςhttps://odialogos.gr/author/odialogos/Βιργινία Γεωργίου: “Μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα απ’ όσα κάποτε τολμούσαμε να ονειρευτούμε”
Μόσιαλος: Η θνητότητα από τον κορονοϊό ανά ηλικιακή ομάδα Στοιχεία γύρω από τη θνητότητα από τον κορονοϊό ανά ηλικιακή ομάδα παραθέτει ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος μέσω ανάρτησής του στο Facebook.
Φαλάφελ: Ο Θησαυρός της ανατολιτικής Κουζίνας Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Φαλάφελ (12 Ιουνίου) διαβάστε το ενδιαφέρον αυτό άρθρο του Γιώργου Καραμανιώλα που μας έστειλε το mednutrition.gr