Οι Έλληνες πολίτες οι πιο καταχρεωμένοι σε όλη την Ευρώπη!

“Αλιεύσαμε” στο διαδίκτυο άρθρο του κ. Γιάντσιου Ιωάννη, Δικηγόρου Σερρών και Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Παράταξη της Μακεδονίας” και το αναδημοσιεύουμε θεωρώντας πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Αλήθεια είναι υποχρέωση

Σέρρες 18-01-2021

Το ΑΕΠ της Ελλάδος το 2020 έπεσε σε 165 δις ευρώ από 186 δις που ήταν το 2019. Από αυτά τα χρήματα περίπου 10 με 12 δις είναι τα χρήματα που πληρώνουμε στους δανειστές μας για τα χρέη κάθε έτος.

Οι δείκτες μη εξυπηρετουμένων δανείων των τραπεζών στην Ευρωζώνη σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (πηγή: Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) είναι η εξής:

Ελλάδα = 28,85%

Κύπρος = 12,37%

Πορτογαλία = 6,15%

Ιταλία = 5,36%

Ιρλανδία = 3,38%

Μάλτα = 3,27%

Ισπανία = 2,99%

Γαλλία = 2,30%

Αυστρία = 2,00%

Γερμανία = 1,20%

Όπως φαίνεται από τον παραπάνω πίνακα, είμαστε πρώτοι και καταχρεωμένοι οι Έλληνες πολίτες σε όλη την Ευρώπη. Και αυτό γίνεται εδώ και 12 χρόνια!!, αν είχαμε πόλεμο, ποιο μπροστά θα είχαμε ανακάμψει.. Και τι ζούμε …ένα ψέμα! Σε όλα τα επίπεδα..

Με την ευκαιρία της πτώχευσης ως χώρα, ξεπουλούν τα πάντα.. Ως ανίκανο το Ελληνικό κράτος ξεπουλάει τον ΕΛΒΟ (πολεμική βιομηχανία) για 3.000.000 ευρώ! (αν είναι δυνατόν) στους Ισραηλίτες (μεγαλύτερος μέτοχος το κράτος του Ισραήλ). Δηλαδή το Ελληνικό κράτος πουλάει για ψίχουλα στο κράτος του Ισραήλ!!! Και δεν ακούς μιλιά!!

Τα χρέη των τραπεζών θα τα βάλουν σε εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου και σε «μαύρη Τράπεζα» που θα κυνηγάει τους δανειολήπτες (δηλαδή η Εφορία) και οι τράπεζες για άλλη μια φορά (μετά από 3 κεφαλαιοποιήσεις) θα είναι «καθαρές» με άδεια ταμεία φυσικά.. τα πάντα για τις τράπεζες. Και από τον Ιούνιο ξεκινούν οι Πλειστηριασμοί. Στόχος η πρώτη κατοικία. Βλέπετε να αντιδρά κάποιος!!!

Έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες τι έχει γίνει με τα (ειδικά) με τα Περιφερειακά Νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος. Απαράδεκτα τόσοι πολλοί θάνατοι λόγο ελλείψεων στοιχειώδη, όπως ελάχιστη παροχή οξυγόνου, ελάχιστο προσωπικό, ελάχιστη φροντίδα. Χάθηκαν άδικα άνθρωποι.

Η κατρακύλα μας συνεχίζεται δίχως σταματημό. Εμείς όμως, έχουμε υπεραισιοδοξία και κοντή μνήμη.

Πως θα σωθούμε δεν ξέρουμε όμως…

Γιάντσιος Ιωάννης – Δικηγόρος Σερρών, 6976639687

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»