Η δυναμική του Περιφερειακού Τύπου όπως την παρουσίασε η Ε.Ι.Ε.Τ.

Η παράσταση «Όμορφη Πόλη» στο Μέγαρο Μουσικής

Σε μια εκδήλωση με ηχηρές παρουσίες και πολλά μηνύματα βρέθηκε το Action Sigma Webtv την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο St George Lycabettus.

Tην εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, με θέμα: “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ – Η ΝΕΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ”.

“Ο έντυπος περιφερειακός τύπος είναι εδώ, ισχυρός και αξιόπιστος ακόμη και στα δύσκολα. Είναι εδώ γιατί απλά οι εβδομαδιαίες περιφερειακές εφημερίδες είχαν ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να έχουν το κύρος και τη διεισδυτικότητα στις τοπικές κοινωνίες που για άλλες κατηγορίες ΜΜΕ ήταν πάντα ένα άπιαστο όνειρο”, τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Μουντάκης.

Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης στη σημερινή μας εκπομπή …

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε με οδηγό την ΕΙΕΤ, σε μια απ΄ τις συγκλονιστικότερες παραστάσεις του φετινού χειμώνα!

Η Όμορφη Πόλη του Μίκη Θεοδωράκη και του Γιώργου Βάλαρη ενθουσίασαν το κοινό της Αθήνας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αυτή τη στιγμή συνεχίζει την Περιοδεία της ανά την Ελλάδα!

Θα επανέλθει στο Μέγαρο Μουσικής τον Μάιο και αναμένουμε την συνέχεια …

«ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Απόδοση – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

 Με τη Λαϊκή Ορχήστρα «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» Τραγουδούν: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ – ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ΣΑΛΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

Παίζουν: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΠΕΓΚΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΑΦΤΗΣ, ΑΚΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ και η ΛΗΔΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Συμμετέχει 10μελής θίασος

Ακόμη ένα ταξίδι ξεκινάει στον κόσμο της ύψιστης διαδικτυακής τηλεόρασης με οδηγό την Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου…