ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Απόλυτα επιτυχής η επέμβαση στην αθλήτρια Παναγιωτίδου Σωτηρία – Ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας  

Ο χειρουργός – ορθοπεδικός κος Γεώργιος Κόκκινος πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα αποκατάστασης  

Ήταν μια δύσκολη μέρα για την ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ και για την έμπειρη αθλήτρια, στήριγμα της ομάδας ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ. Είχαμε γράψει τότε στις 12 Νοεμβρίου 2023, στο γήπεδο του Σβορώνου με αντίπαλο την ομάδα «Σκίουροι» Θεσσαλονίκης, πως «Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και ανατρέπει δεδομένα πρέπει να έχεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες συγκυρίες»

Ήταν η μοιραία κακιά στιγμή για την αθλήτρια η οποία αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό, αλλά ήταν και ευτυχής συγκυρία που γιατρός του αγώνα ήταν ο έμπειρος ορθοπεδικός κος Γεώργιος Κόκκινος, ο οποίος  διαχειρίστηκε το πρόβλημα του τραυματισμού  και φρόντισε για την αποκατάσταση.

Προγραμματίστηκε και έγινε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η αποκατάσταση έγινε αρθροσκοπικά και χρησιμοποιήθηκε η πιο νέα μέθοδος με μόσχευμα τένοντα τετρακεφάλου. Συμπληρωματικά διενεργήθηκε εξωαρθρική τενόδεση και έγινε και συρραφή του έξω μηνίσκου με σκοπό την πληρέστερη κι ασφαλέστερη και αποκατάσταση της αθλήτριας, όπως και την μελλοντική αποφυγή από επανατραυματισμό προσθίου χιαστού 

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» ευχαριστεί  τον Ιατρό κ. Κόκκινο Γεώργιο για την ιατρική φροντίδα και την επιτυχή επέμβαση. Ευχαριστεί επίσης τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας κο Τόκα Αστέριο και τον υπεύθυνο της Ασφαλιστικής Εταιρίας κ. Γρηγ. Κυριακίδη για την αρωγή στην αντιμετώπιση των δαπανών.

Ευχόμαστε στην αθλήτριά μας γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα της Ομάδας. Η απουσία της ως αθλήτρια, αλλά και ως προσωπικότητα είναι ανεκπλήρωτη.