ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Σε εντατικό στάδιο η προετοιμασία της ομάδας

Με νέα εμφάνιση οι παίχτριες σε γεύμα που παρέθεσε ο χορηγός Αντώνης Ταγιάννης – Συνεργεία καθαρισμού ΑΣΤΡΑΠΗ

Μετά από ένα σχεδόν μήνα τακτικής και εντατικής προπόνησης οι παίκτριες της ομάδας των Πιερίδων Μουσών είχαν μια ευχάριστη έκπληξη. Ο χορηγός του νέου σετ προπόνησης της ομάδας η εταιρεία «Συνεργεία Καθαρισμού ΑΣΤΡΑΠΗ» μαζί με την χορηγία του σετ προπόνησης παρέθεσε δείπνο στην διοίκηση και την ομάδα των Πιερίδων Μουσών.

Ως γνωστόν ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κος Αντώνιος Ταγιάννης είναι πρόεδρος του Σωματείου «Άρης Κοκκινοπλιτών» με έδρα το Β’ ΔΑΚ όπου και η ομάδα των Πιερίδων Μουσών έκανε την μέχρι τώρα προετοιμασία της.

Ο κος Ταγιάννης οργάνωσε μια εκδήλωση – δείπνο γνωριμίας της ομάδας του Άρη Κοκκινοπλιτών, της διοίκησης του προπονητικού τιμ, αλλά και φίλων της ομάδας και της εταιρείας του. Στην εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου 2022 προσκλήθηκαν η διοίκηση και οι παίχτριες των Πιερίδων Μουσών.

Η πρόεδρος των Πιερίδων Μουσών, κα Παρασκευή Ζιώγα, ευχαρίστησε θερμά τον κο Ταγιάννη για την χορηγία του προς την ομάδα, αλλά και την πρόσκληση στην εκδήλωση. Επίσης τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία στο Β ΔΑΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών με πρόγραμμα και συλλογική προσπάθεια προετοιμάζεται για την νέα αθλητική περίοδο με εντατικούς ρυθμούς. Έχοντας αξιόμαχο δυναμικό στοχεύει σε μια δυναμική παρουσία με σταθερή υψηλή απόδοση και αποτελέσματα που φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Παράλληλα η Ακαδημία των Κοριτσιών μπαίνει στο δικό της πρόγραμμα προετοιμασίας.

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ: 

  • 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
  • 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα