Ανακαίνιση Μ.Ε.Θ. του Γ.Ν. Κατερίνης

Μετά από πεντέμισι χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Μ.Ε.Θ. του Γ.Ν. Κατερίνης και 1115 νοσηλευθέντες ασθενείς , εκ των οποίων 220 με COVID 19, από 20/06/22 έως 30/06/22 πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση της με πλήρη εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των συστημάτων εξαερισμού, ενώ πραγματοποιήθηκαν εκτενείς χρωματικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις.

Το κόστος της ολικής ανακαίνισης ανήλθε στο ύψος των 350.000 ευρώ και όλες οι εργασίες που διενεργήθηκαν σε συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κατερίνης, του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και των Ιατρών της Μ.Ε.Θ., έχουν ως αποτέλεσμα να διαθέτει το Γ.Ν. Κατερίνης σχεδόν μια καινούργια Μ.Ε.Θ. με έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, γεγονός που συμβάλλει έμπρακτα στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα στην απαιτητική περίοδο της πανδημίας.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη η προσπάθεια της Διοίκησης σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενωνυπηρεσιών υγείας είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

Εκ της Διοίκησης